AERO pisze:
Twoim ulubionym zajęciem na Forum jest szukanie taniej sensacji i komentowanie innych wątków.
Sam mało już wnosisz do forum i jeszcze zastrzegasz sobie prawa, do innych, wybranych przez siebie tematów !
łoł...
Szukam taniej sensacji - dobre. Normalnie nie mam nic lepszego do roboty, naprawdę
Nie wnoszę do forum dużo, bo są odemnie lepsi fachowcy jeśli chodzi o historię czy np modelarstwo. Co mogę wnieść więcej niż takie osoby jak Bunkier, Ewing, Misia, Seth czy nawet Ty albo Horn3t ?
Zastrzegam sobie prawa do innych tematów? Chodzi Ci zapewne o tą prośbę co Ci pisałem w sprawie schronów na Osiedlu Leśnym, prosiłem Cię byś wstrzymał się z wrzucaniem zdjęć w tym temacie, bo chcę ogarnąć to bardziej całościowo czy dokładniej ale najgorsze jest to, że napisałeś, że nie ma sprawy i wszystko ok, a teraz mi to wszystko "wypominasz" ? No to nieźle... tak się nie robi. Mogłeś przecież napisać, że chcesz np zdjęcia (albo informacje) o tych schronach pokazać, że chesz to opisać - przecież nie powstrzymywał bym Cię przed tym. Dziwię się trochę.
Cytuj:
jakie to niesmaczne teksty sprowokowały do samobójstwa jednego z użytkowników
Gdzie pisałem coś niesmacznego? Bo ja już całkiem zgłupiałem