Powrót z imprezy
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Re: Powrót z imprezy
Myślę ze to nie jest dyskusja na forum. Podobnie jak Wena jestem przeciwna robienia ludziom w upokarzającej sytuacji zdjęć, jestem przeciwna włażenia w ich prywatność, jestem przeciwna śmianiu się z takich sytuacji bo to nie jest śmieszne tylko żałosne, jestem przeciwna całej tej sytuacji. Jedynie co usprawiedliwia Aero to że w sumie nikomu nie zrobił krzywdy bo nikt nie jest w stanie rozpoznać osobnika i dlatego ja nikogo personalnie nie potępiam, nie oceniam. Może człek porostu sie potkną. Jeszcze raz chce podkreślić, że oceniam jedynie sytuację, która prawdopodobnie ma tu miejsce czyli pijaństwo...
-
Grzegorz
- brak
- Kontakt:
Trzy razy pomyśl, nim cokolwiek napiszesz, a tym bardziej opublikujesz!
- to komentarz do własnego, pierwszego postu w tym wątku -
A może AERO (jeżeli ma dobrze ustawioną datę i godzinę w aparacie)
" DateTimeOriginal - 2012:07:22 19:51:41 "
przesyła Nam OSTRZEŻENIE:
Będę 22-go lipca, w przyszłym roku o godzinie 19:51 na ul. ... (oś. Błonie)
- to komentarz do własnego, pierwszego postu w tym wątku -
A może AERO (jeżeli ma dobrze ustawioną datę i godzinę w aparacie)
" DateTimeOriginal - 2012:07:22 19:51:41 "
przesyła Nam OSTRZEŻENIE:
Będę 22-go lipca, w przyszłym roku o godzinie 19:51 na ul. ... (oś. Błonie)
-
horn3t
- brak
- Kontakt:
Zdjęcie to może wywoływać różne emocje
.
Przeczytałem cały wątek i ciężko mi pojąć o co chodzi w całej tej dyskusji, która doprowadziła do „internetowego samobójstwa” jednego użytkownika tego forum
. Szkoda.
Przeczytałem cały wątek i ciężko mi pojąć o co chodzi w całej tej dyskusji, która doprowadziła do „internetowego samobójstwa” jednego użytkownika tego forum
-
wena
- brak
- Kontakt:
Też się nad tym zastanawiam ale nie mnie oceniać jakie to niesmaczne teksty sprowokowały do samobójstwa jednego z użytkowników, dyskusja toczyła się zarówno na wesoło ( świadczą o tym emotikonki) i na poważnie (co jest zrozumiałe bo każdy ma prawo wypowiedzieć się po swojemu), na moje nie było w dyskusji nic takiego co mogło wywołać taką reakcję, na różnych forach ludzie rozmawiają w różny sposób i nie ma co zabierać zabawek i się obrażać bo to wirtualna rzeczywistość a nie real - bo w realu jest naprawdę o wiele trudniej, jeżeli w takich sytuacjach ludki się sobie nie radzą to ja już nie wiem, wszyscy są tu dorośli a nie koniecznie tak się zachowują w sytuacji gdy kotoś jest odmiennego zdania. Aero już raz się obraził i wrócił więc może i tym razem tak zrobi - jego sporawa jest duży 
-
AERO
- brak
- Kontakt:
Tak Graphite !
Z niskich dość pobudek, bo knowania w celu zemsty, czy rewanżu są niskie !
Moja fotka, była fotką s y t u a c y j n ą !!! Nie intrygowałem w celu jej wykonania.!
Twoim ulubionym zajęciem na Forum jest szukanie taniej sensacji i komentowanie innych wątków.
Sam mało już wnosisz do forum i jeszcze zastrzegasz sobie prawa, do innych, wybranych przez siebie tematów !
Tak kolego !
AERO
Z niskich dość pobudek, bo knowania w celu zemsty, czy rewanżu są niskie !
Moja fotka, była fotką s y t u a c y j n ą !!! Nie intrygowałem w celu jej wykonania.!
Twoim ulubionym zajęciem na Forum jest szukanie taniej sensacji i komentowanie innych wątków.
Sam mało już wnosisz do forum i jeszcze zastrzegasz sobie prawa, do innych, wybranych przez siebie tematów !
Tak kolego !
AERO
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Zgadzam się. Dodam jedynie, że trudno rozmawia sie na forum, trudnej przekazać lub zweryfikować swoje zdanie, sama nie jednokrotnie nie do końca czułam sie zrozumiana, tłumacze wtedy od początku o co mi chodzi a nie obrażam się, czasami tupnę nóżka jak bardzo coś mnie wkurzy i już... Chociaż, niejednokrotnie wolałabym wiele spraw, tych bardziej wesołych i tych poważnych przegadać na żywo, choćby przy piwku ostatecznie, kawcewena pisze:Też się nad tym zastanawiam ale nie mnie oceniać jakie to niesmaczne teksty sprowokowały do samobójstwa jednego z użytkowników, dyskusja toczyła się zarówno na wesoło ( świadczą o tym emotikonki) i na poważnie (co jest zrozumiałe bo każdy ma prawo wypowiedzieć się po swojemu), na moje nie było w dyskusji nic takiego co mogło wywołać taką reakcję, na różnych forach ludzie rozmawiają w różny sposób i nie ma co zabierać zabawek i się obrażać bo to wirtualna rzeczywistość a nie real - bo w realu jest naprawdę o wiele trudniej, jeżeli w takich sytuacjach ludki się sobie nie radzą to ja już nie wiem, wszyscy są tu dorośli a nie koniecznie tak się zachowują w sytuacji gdy kotoś jest odmiennego zdania. Aero już raz się obraził i wrócił więc może i tym razem tak zrobi - jego sporawa jest duży
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
łoł...AERO pisze: Twoim ulubionym zajęciem na Forum jest szukanie taniej sensacji i komentowanie innych wątków.
Szukam taniej sensacji - dobre. Normalnie nie mam nic lepszego do roboty, naprawdę
Nie wnoszę do forum dużo, bo są odemnie lepsi fachowcy jeśli chodzi o historię czy np modelarstwo. Co mogę wnieść więcej niż takie osoby jak Bunkier, Ewing, Misia, Seth czy nawet Ty albo Horn3t ?
Zastrzegam sobie prawa do innych tematów? Chodzi Ci zapewne o tą prośbę co Ci pisałem w sprawie schronów na Osiedlu Leśnym, prosiłem Cię byś wstrzymał się z wrzucaniem zdjęć w tym temacie, bo chcę ogarnąć to bardziej całościowo czy dokładniej ale najgorsze jest to, że napisałeś, że nie ma sprawy i wszystko ok, a teraz mi to wszystko "wypominasz" ? No to nieźle... tak się nie robi. Mogłeś przecież napisać, że chcesz np zdjęcia (albo informacje) o tych schronach pokazać, że chesz to opisać - przecież nie powstrzymywał bym Cię przed tym. Dziwię się trochę.
Gdzie pisałem coś niesmacznego? Bo ja już całkiem zgłupiałemjakie to niesmaczne teksty sprowokowały do samobójstwa jednego z użytkowników
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- Drzewol
- brak
- Kontakt:
Nie wiem, po co to oburzenie? W pierwszej lepszej gazecie można znaleźć "ciekawsze" ujęcia. Jak ktoś się spije jak świnia i robi "przedstawienia" w miejscu publicznym, to musi się liczyć z różnymi konsekwencjami. Takie zdjęcie, na którym ktoś pokazany jest zupełnie anonimowo, to naprawdę niewinna igraszka z kategorii "humor w hajd parku".
Dla miłośników kronik kręconych w Bydgoszczy i jednocześnie w związku z tematem polecam poniższą Polską Kronikę Filmową od tego momentu
http://www.youtube.com/watch?v=CmxbnMFxby8#t=03m58s
Dla miłośników kronik kręconych w Bydgoszczy i jednocześnie w związku z tematem polecam poniższą Polską Kronikę Filmową od tego momentu
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana ale chyba nie warto jej dalej roztrzasać bo widzę, że nic dobrego z tego nie wyniknie.Drzewol pisze:Nie wiem, po co to oburzenie? W pierwszej lepszej gazecie można znaleźć "ciekawsze" ujęcia. Jak ktoś się spije jak świnia i robi "przedstawienia" w miejscu publicznym, to musi się liczyć z różnymi konsekwencjami. Takie zdjęcie, na którym ktoś pokazany jest zupełnie anonimowo, to naprawdę niewinna igraszka z kategorii "humor w hajd parku".
Dla miłośników kronik kręconych w Bydgoszczy i jednocześnie w związku z tematem polecam poniższą Polską Kronikę Filmową od tego momentuhttp://www.youtube.com/watch?v=CmxbnMFxby8#t=03m58s
Szkoda, że Aero odchodzi ( mam nadzieje, że nie na długo:) ) ale jest dorosły i to jego decyzja. To wolne forum!