|
Jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba parę razy, w komentarzach pod 'zestawami porównawczymi', były i takie, w tym rodzaju: że "dobrze, że w święta też się zestawy pojawiają..."
Wspomniałem w poprzednich wpisach, że od paru dni 'nakręca mnie' kombinowanie w AI, i dlatego w te święta, czyli 1-go i 11-go, zestawów nie będzie. To moje kombinowanie z AI, jest czasochłonne, - do tego czekam po parę dni, na uzyskanie właściwych efektów... Bo oprócz 'normalnych zdjęć', pozwalam, by AI zrobiła seny z 'moimi wizjami'. Myślę że Was pozytywnie zaskoczą szczególnie te, w przygotowywanym filmiku na 11-go listopada. Zaczynałem od pojedynczych zdjęć. W najbliższe święto, w sobotę, zobaczycie pierwszy zmontowany filmik z poprzednich pojedynczych ujęć. Wstawię go również na YT i podam tu link. Myślę, że to miejsce się do tego najlepiej nadaje... (Chyba, że macie inne propozycje.)
AI wciąż mnie zaskakuje 'swoimi pomysłami'. Np uruchomiony 'obrazek' sprzed 10-ciu lat,, (który jest tu na str4 w ósmym wpisie), pokazujący zjazd tramwaju z mostu nad kanałem, w ostatniej scenie 'zyskał' budynek, którego tam nigdy nie było. Wstawiłem to dla przykładu poniżej. (W innych próbach tego 'obrazka', pokazywały się inne 'ciekawostki'). Pisałem, że z tego typu powodów, większość rzeczy które AI wytwarza, nie nadaje się do pokazywania. Tu mam pytanie do Ewinga, który również na to wcześniej zwrócił uwagę. Widziałeś zapewne 'filmik z mostem Wiktorii. Tam, w pierwszej scenie, 'kamera AI' złapała na moment z lewej strony, kawałek 'zejścia z mostu'... Miejsce to, w różnych okresach, mogło wyglądać inaczej, może w jakimś momencie podobnie... I dlatego 'puściłem to' publicznie. Jak myślisz, jakie jest Twoje zdanie... Ta 'lewa część kadru', jest dopuszczalna, by to pokazywać, czy źle zrobiłem?
| Załączniki: |

dom.jpg [ 106.32 KiB | Przeglądany 5 razy ]
|
|