Bydgoskie Stowarzyszenie Miłośników Zabytków "Bunkier" zaprasza po raz kolejny do zwiedzania zabytkowych obiektów hydrotechnicznych na Brdyujściu.
Zwiedzanie rozpoczyna się o godzinie 10:00 w dniu 16.04.2011 (sobota) i będzie trwało około 3 godzin.
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc (ok. 40 osób) obowiązują zapisy - decyduje kolejność zgłoszeń, przy czym w przypadku dużej ilości zgłoszeń pierwszeństwo mają osoby, które do tej pory nie brały udziału w zwiedzaniu tego obiektu.
Zbiórka grupy o godzinie 9:40 na rogu ulic Łowickiej i Witebskiej.
Poniżej będzie znajdowała się aktualizowana na bieżąco lista uczestników:
1. Edelweiss + 1
2. Slav76 +2
3. salamon + 1
4. Misia
5. ecoCargo +1
6. J. Juszczyk (zgłoszenie na maila)
7. + dwie osoby od autora tego postu
8. Kajetan B.
9. jerzol + 3
10. seba +1
11. wena + 1
12. sebacyw
Jestem pierwszy raz na forum, chciałbym na wstępie wszystkich przywitać.
Zgłaszam swój udział w zwiedzaniu urządzeń wodnych. Chciałbym dopisać do listy oprócz mnie jeszcze jedną osobę, czyli razem dwie osoby do listy. Bierzemy pierwszy raz udział w zwiedzaniu urządzeń wodnych.
Czy na 1-2 dni przed zwiedzaniem, będzie umieszczona lista uczestników zwiedzania?
Wolę mieć pewność, czy jestem zapisany.
Jestem nowy na tym forum , wszystkich forumowiczów serdecznie witam (forum czytuje od dawna) .
Chciałbym wybrać się na wycieczke do Brdyujścia (owa wycieczka w końcu zmusiła mnie do zarejestrowania się na forum ) .
Proszę o zapisanie mojej osoby + 3
na jednym z for wyczytałam że to impreza photo day i tam też się zapisują czy starczy zatem dla nas miejsca bo wiem że na bydgoskie photo day jest zawsze wielu chętnych, jeszcze raz proszę o dopisanie u mnie 1 osoby
pozdrawiam
wena pisze:na jednym z for wyczytałam że to impreza photo day i tam też się zapisują czy starczy zatem dla nas miejsca bo wiem że na bydgoskie photo day jest zawsze wielu chętnych, jeszcze raz proszę o dopisanie u mnie 1 osoby
pozdrawiam
ta wycieczka jest 16 kwietnia
foto day jest jakoś w maju
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown