Rzeźnia.
-
AERO
- brak
- Kontakt:
Rzeźnia.
Nie spotkałem tego wątku. Zapraszam do wklejania fotek bo to ciekawy obiekt.
Po remoncie rzeźni , nie znalazłem tablicy pamiątkowej, która tam kiedyś była. Nie pamiętam treści tej tablicy , ale dedykowana ona było chyba ofiarom II Wojny Światowej. Proszę mnie wyprostować , jeśli się mylę co do tablicy i do tego wątku.
Po remoncie rzeźni , nie znalazłem tablicy pamiątkowej, która tam kiedyś była. Nie pamiętam treści tej tablicy , ale dedykowana ona było chyba ofiarom II Wojny Światowej. Proszę mnie wyprostować , jeśli się mylę co do tablicy i do tego wątku.
- Załączniki
-
- Jakieś dziwne zdjęcie mi wyszło. Skrajne części fotki są zniekształcone.
- SDC11062.JPG (63.81 KiB) Przejrzano 5420 razy
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Rzeźnia.
te zniekształcenia to jest norma przy robieniu zdjęć szerokim kątem (obiektywy poniżej 50mm)
można je łatwo naprawić ale to już całkiem inna historia - jak coś służę pomocą np na spotkaniach
poprawine foto

można je łatwo naprawić ale to już całkiem inna historia - jak coś służę pomocą np na spotkaniach
poprawine foto

"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- bunkier
- brak
- Kontakt:
-
AERO
- brak
- Kontakt: