-wichura, dzięki i Tobia za odpowiedź.
dzięki, ze podziwiasz mój zapał to już jest dobry początek do dobrej i owocnej współpracy
.
Myślę, że jednak nie zrozumiałęś do końca moich postów, więc chciałbym to teraz wyjaśnić, W żadnym z moich postów nie znajdziesz łatwych i negatywnych ocen członków tego Stowarzyszenia, nie napisałem też, że nie wykonujecie swojej pracy lub, że wykonywaliście jej za mało. Nie zapytałem też ,,co oni zrobili", bo takiego pytania nie zadałem.
Chodziło mi tylko o stwierdzenie samego faktu, że o DAG Fabrik nie wiele osób wie lub słyszało, a to jest Fakt, a nie negatywna ocena czyjejkowliek osoby, pracy lub jej braku, a raczej bardziej o pokazanie, że na tym obszarze powinno zrobić się więcej, tak aby ten Temat/problem był bardziej znany, przez co łatwiej będzie mozna wiele stron przekonać do tego jak ważny jest to temat i cenny dla hitorii Bydgoszczy ale i nie tylko.
Moje zdanie było odpowiedzią na brak akceptacji moich pomysłów ze strony GrapHite, oraz stewierdzenia, że moje pomysły są mało realne i są tylko marną fantazją osoby nieznającej tematu.
Dodatkowo dodam, że oczywiście, że nie musicie nikogo przepraszać bo niby za co?
Myślę, że jeśli chodzi o moją osobę, to odbierasz mnie bardzo negatywnie co nie jest do końca uczciwe z Twojej strony. Nikogo tez nie skrytytkowalem, wiec prosba abys trzymal sie faktow i tego co pisze a nie atakowania i pokazywania Twojej urazonej dumy, bo naprawde nie tedy droga.
Oczywiscie, ze kazdy z Nas przyczynia sie do rospowszechnia tego tematu, ale moze trzeba zrobic wiecej lub inaczej tak aby przynioslo to porzadany skutek/efekt.
Rozumiem, ze niektorych moze dopasc z czasem brak entuzjazmu, ale co nie oznacza, ze nie warto probowac dalej lub nie powinno dac sie szansy osobie ktora ten zapal ma i chce dzialac.
Prawda jest, ze nie znam doglebnie tematu DAG nie wiem jakie sa wszystkie budynki i gdzie one leza ale mysle, ze do wszystkiego mozna dojsc.
Oczywiscie nie jest moim zamiarem skakanie nikomu do gardel, a raczej o zmobilizowanie do dzialania aby mozna bylo uratowac jak najwiecej.
-szesnasty wiem, ze to nie Ty napisales, ze poplynalem-spokojnie
Mysle, ze wiecej zdzialamy bedac razem w Stowarzyszeniu. Masz racje.
Dodam, ze informacje o DAG znalazlem w momencie kiedy uslyszalem, o otwartych dniach ,,Exploseum,,.