Osowa Góra. Dawna LuftMuna
Moderator: krajan
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Spora liczba forumowiczów lubi takie tematy. Obiekt jest w lesie, na terenie miasta. Gdzie?
- Załączniki
-
- beton.JPG (151.18 KiB) Przejrzano 5343 razy
- THERION
- brak
- Kontakt:
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Temat leśny.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- Hrab
- brak
- Kontakt:
A to jest stan aktualny? Bo przy likwidacji zasypywali wejścia piachem. Coś się uchowało?
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Piach widać. Pytanie: czy to jest to miejsce? Jeśli tak, to wyraźnie ktoś sukcesywnie odkopał wejście. Cały czas czekamy na potwierdzenie czy to Osowa Góra.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Tak, to na Osowej.
Fotkę zrobiłem w tamtym roku w drodze na listopadowe pokazy w leśnej bazie. Nie pamiętam, czy w wejściu było widać swobodne dojście do wnętrza.
Mam jeszcze jedno zdjęcie, 'pomazganej' w wejściu ściany.
Fotkę zrobiłem w tamtym roku w drodze na listopadowe pokazy w leśnej bazie. Nie pamiętam, czy w wejściu było widać swobodne dojście do wnętrza.
Mam jeszcze jedno zdjęcie, 'pomazganej' w wejściu ściany.
- Załączniki
-
- napisy.JPG (39.24 KiB) Przejrzano 5293 razy