Nieoficjalne spotkanie użytkowników forum BSMZ BUNKIER
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Nieoficjalne spotkanie użytkowników forum BSMZ BUNKIER
Nieoficjalne spotkanie użytkowników forum BSMZ Bunkier.
09.06.2016 Wyspa Młyńska godzina 18:00.
Na Wyspie Młyńskiej odbędzie się nieoficjalne spotkanie użytkowników forum. Będzie to okazja do poznania się, rozmów na żywo a także wspólnej zabawy (zabieramy koce, piłkę, bo spodziewamy się najmłodszych, a dla starszych będzie frisbee). Dla każdego coś miłego. W pobliżu znajdą się miejsca by usiąść "po ludzku" (ogródek pod namiotem).
Zapraszamy każdego z Was. Jeśli macie chwilę to podejdźcie się chociaż przywitać. Jeśli macie jakieś pytania, sugestie czy pomysły związane ze stowarzyszeniem to tymbardziej zapraszamy do spotkania.
Do zobaczenia w czwartek.
09.06.2016 Wyspa Młyńska godzina 18:00.
Na Wyspie Młyńskiej odbędzie się nieoficjalne spotkanie użytkowników forum. Będzie to okazja do poznania się, rozmów na żywo a także wspólnej zabawy (zabieramy koce, piłkę, bo spodziewamy się najmłodszych, a dla starszych będzie frisbee). Dla każdego coś miłego. W pobliżu znajdą się miejsca by usiąść "po ludzku" (ogródek pod namiotem).
Zapraszamy każdego z Was. Jeśli macie chwilę to podejdźcie się chociaż przywitać. Jeśli macie jakieś pytania, sugestie czy pomysły związane ze stowarzyszeniem to tymbardziej zapraszamy do spotkania.
Do zobaczenia w czwartek.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Re: Nieoficjalne spotkanie użytkowników forum BSMZ BUNKIER
Miło będzie wstać sprzed komputera i porozmawiać bezpośrednio 
-
Andrzej
- brak
- Kontakt:
Niestety, nie przybędę
- wyjeżdżam do Jarosławia.
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
^^^Misia pisze:Miło będzie wstać sprzed komputera i porozmawiać bezpośrednio
Na wszelki wypadek, miecz zostaw w domu.
A tak na serio, gdyby to było w przyszłym tygodniu, to nawet i na wcześniejszą porę bym się zjawił.
Przybędę przy innej okazji.
-
wichura
- brak
- Kontakt:
BYDZIAK, nie będzie Cię...?
Masz szansę się jeszcze raz zastanowić zanim ponownie napiszesz 
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
^^^
Jeszcze raz się zastanowiłem... W wielkim pośpiechu dotarł bym może na ósmą. Ale nie lubię, nie lubię się śpieszyć...
Na następny raz pewnie zdążę w normalnym tempie. 
Jeszcze raz się zastanowiłem... W wielkim pośpiechu dotarł bym może na ósmą. Ale nie lubię, nie lubię się śpieszyć...
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Przełóż to co masz wcześniej. Napiszemy Ci usprawiedliwienie 
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Nie widzę przeszkód by za tydzień też się spotkać w podobnych okolicznościach w podobnym towarzystwie.
Jak dzis przyjdzie ktoś z forum (oprócz członków stow) to warto ciągnąć dalej temat niezobowiązujących spotkań.
Jak dzis przyjdzie ktoś z forum (oprócz członków stow) to warto ciągnąć dalej temat niezobowiązujących spotkań.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Mimo to, udało mi się dotrzeć... Prawie. Byłem już w pobliżu wyspy, ale Was już tam nie było. Zakładałem, że może będą korzystne okoliczności, które wydłużą tam Wasz pobyt...BYDZIAK 1958 pisze:^^^
... nie lubię, nie lubię się śpieszyć...
Zobaczymy się innym razem.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Tak pisałeś. Z powyższego wynika jasno, że się nie spotkamy.BYDZIAK 1958 pisze:^^^
Jeszcze raz się zastanowiłem... W wielkim pośpiechu dotarł bym może na ósmą. Ale nie lubię, nie lubię się śpieszyć...Na następny raz pewnie zdążę w normalnym tempie.
Spotkało się kilka osób, tylko członkowie stowarzyszenia, nie było innych użytkowników forum, co nas zasmuciło. Liczyliśmy chociaż na jedną, dwie. Pozostaje postawić pytanie: co jest nie tak? Okoliczności? Godzina, miejsce? Trudno mi odpowiedzieć...
Jedyną osobą, która napisała, że nie będzie to Andrzej.
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Ja przeca nie mam o nic żadnych pretensji. Przejechałem się i tyle. Ale tak jak i Ty, zakładałem , że będzie więcej osób i w związku z tym jeszcze tam będziecie.GrapHite pisze: (...)
Tak pisałeś. Z powyższego wynika jasno, że się nie spotkamy.
(...)
A może byli w oddali, jacyś forumowicze nieśmiali, co sobie tylko obserwowali... ale podejść do Was, się nie zdecydowali.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Siedzieliśmy w koszulkach widoczni dosyć. Porozmawialiśmy około 1,5 godziny i wróciliśmy do domów (niektórzy na obiad).
- salamon
- brak
- Kontakt:
Mi data nie przypasiła. Może by w dzień weekendowy spęd zorganizować?GrapHite pisze:Tak pisałeś. Z powyższego wynika jasno, że się nie spotkamy.BYDZIAK 1958 pisze:^^^
Jeszcze raz się zastanowiłem... W wielkim pośpiechu dotarł bym może na ósmą. Ale nie lubię, nie lubię się śpieszyć...Na następny raz pewnie zdążę w normalnym tempie.
Spotkało się kilka osób, tylko członkowie stowarzyszenia, nie było innych użytkowników forum, co nas zasmuciło. Liczyliśmy chociaż na jedną, dwie. Pozostaje postawić pytanie: co jest nie tak? Okoliczności? Godzina, miejsce? Trudno mi odpowiedzieć...
Jedyną osobą, która napisała, że nie będzie to Andrzej.
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON