Wieża do nauki skakania ze spadochronem
Moderator: krajan
-
machtel
- brak
- Kontakt:
Wieża do nauki skakania ze spadochronem
co za wieża i gdzie stała ?
- Załączniki
-
- a.jpg (156.09 KiB) Przejrzano 9285 razy
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: wieża
temat już poruszany był co najmniej dwa razy, więc zagadka nie powinna stworzyć problemów 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-
machtel
- brak
- Kontakt:
To było rzeczywiście łatwe... Wieża stała przy zbiegu ul Nakielskiej i Bronikowskiego...Do dziś zachowały się betonowe podstawy, ale wyciągnięte z ziemi.
Jestem tu całkiem nowy, więc nie wiedziałem, że temat był już wielokrotnie poruszany. Sorry za zamieszanie...
Jestem tu całkiem nowy, więc nie wiedziałem, że temat był już wielokrotnie poruszany. Sorry za zamieszanie...
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Nie przepraszaj, nie szkodzi nic. Zamieszania też nie ma, więc wszystko w normie.machtel pisze: Jestem tu całkiem nowy, więc nie wiedziałem, że temat był już wielokrotnie poruszany. Sorry za zamieszanie...
Dawaj następną zagadkę
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown