Choć w temacie noży nie jestem całkowicie zielony to nigdy nie przykładałem się do ich odpowiedniego naostrzenia.
Jak odpowiednio naostrzyć nóż i techniki ostrzenia ogarniam. Pytanie kieruje w stronę czym go najlepiej naostrzyć.
Macie jakieś sprawdzone osełki do noży które z czystym sumieniem możecie polecić ?
Szukam czegoś by kompleksowo naostrzyć noże czyli czegoś do szlifowania i polerowania noży.
Zakładany budżet do 50zł plus ewentualne koszty wysyłki jeżeli nie znajdę niczego w naszej Bydgoszczy.
Jaka osełka do noża
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Jaka osełka do noża
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- salamon
- brak
- Kontakt:
Re: Jaka osełka do noża.
obecnie - Lansky system
dorywczo - różne diamenty
docelowo - system V oparty na diamentowych klockach z Lidla (klocki mam, jadę na nich "z ręki" - na obecną chwilę to jedyny system spełniający Twoje warunki - cena)
dorywczo - różne diamenty
docelowo - system V oparty na diamentowych klockach z Lidla (klocki mam, jadę na nich "z ręki" - na obecną chwilę to jedyny system spełniający Twoje warunki - cena)
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON