Rondo Kujawskie - przejście podziemne
- bunkier
- brak
- Kontakt:
Re: Zwiedzanie przejścia podziemnego pod Rondem Kujawskim
Było ciemno ale daliśmy radę 
- Załączniki
-
- Rondo1.jpg (71.89 KiB) Przejrzano 6143 razy
-
- Rondo.jpg (51.84 KiB) Przejrzano 6143 razy
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Te świeczki choć w zdjęciach bunkra nie rozświetliły pomieszczenia to widać jak się ciągną w głąb i choć nie wiemy w jakich stały odległościach to osiągnięty efekt jest ciekawy.
Przy następnej takiej próbie która będzie miała miejsce za X lat lub w ogóle, rozstawimy świeczki co 3-4 metrów z czasem naświetlania 6-8 minut uzyskany efekt meni będzie satysfakcjonował w 100%. Teraz mam pewien niedosyt.
ujecie pierwsze
czas 240s, f9, ISO200, ogniskowa 21mm , zdjęcie nieretuszowane i nie podciągane w programach graficznych
ujecie drugie
czas 30a, f5,6, ISO800, ogniskowa 21mm, poprawiony balans bieli i korekcja, zdjęcie doświetlone przez latarkę
ps. warto by to przenieść w dział FOTO RELACJE
jeszcze wrzucę kilka następnych zdjęć.
Przy następnej takiej próbie która będzie miała miejsce za X lat lub w ogóle, rozstawimy świeczki co 3-4 metrów z czasem naświetlania 6-8 minut uzyskany efekt meni będzie satysfakcjonował w 100%. Teraz mam pewien niedosyt.
ujecie pierwsze
czas 240s, f9, ISO200, ogniskowa 21mm , zdjęcie nieretuszowane i nie podciągane w programach graficznych
ujecie drugie
czas 30a, f5,6, ISO800, ogniskowa 21mm, poprawiony balans bieli i korekcja, zdjęcie doświetlone przez latarkę
ps. warto by to przenieść w dział FOTO RELACJE
- Załączniki
-
- Rondo Kujawskie tunele
- 20131207-DSC_2155.jpg (172.74 KiB) Przejrzano 6124 razy
-
- 20131207-DSC_2159.jpg (189.89 KiB) Przejrzano 6124 razy
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- Maciej Kulesza
- brak
- Kontakt:
Jarek świecił latarką w połowie tunelu 

- bunkier
- brak
- Kontakt:
Ja robiłem zdjęcia z błysk lampą i to wbudowanąkita pisze:Te świeczki choć w zdjęciach bunkra nie rozświetliły pomieszczenia to widać jak się ciągną w głąb...
- Robak
- brak
- Kontakt:
Re: Rondo Kujawskie - przejście podziemne
Kilka fotek ode mnie
- Załączniki
-
- Widoczny ślad
- 1.jpg (65.86 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- Dziś drzwi są otwarte
- 4.jpg (101.28 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- 2.jpg (56.55 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- MISIU
- 3.jpg (51.73 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- Drabinka ewakuacyjna
- 6.jpg (65.88 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- Do światła
- 7.jpg (69.57 KiB) Przejrzano 6083 razy
-
- Słynne już świeczki w jeszcze innym ujęciu :)
- 5.jpg (16.72 KiB) Przejrzano 6083 razy
"Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy" - Kubuś Puchatek
- salamon
- brak
- Kontakt:
Re: Rondo Kujawskie - przejście podziemne
Kilka zero-jedynkowych 
Analne
po wywołaniu i zeskanowaniu 
życie w kratkę Trzyma Misia misia za ... łapkę Njmłodsi przechodnie pod rondem Nikt tu dawno nie sprzątał sufity Moherowe berety
Analne
życie w kratkę Trzyma Misia misia za ... łapkę Njmłodsi przechodnie pod rondem Nikt tu dawno nie sprzątał sufity Moherowe berety
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON