Wóz strażacki Magirus Deutz
Moderator: krajan
-
escobar
- brak
- Kontakt:
Wóz strażacki Magirus Deutz
Co to za samochód?
chodzi mi o markę
chodzi mi o markę
- Załączniki
-
- zagadkowy.jpg (161.12 KiB) Przejrzano 3744 razy
-
Igor
- brak
- Kontakt:
Re: marka samochodu?
Magirus Deutz
-
escobar
- brak
- Kontakt:
tak
a wiesz co to za model? Zdjęciem zrobiłem w PSP Tuchola i dostałem "opindolony" że wszedłem na teren jednostki...
a wiesz co to za model? Zdjęciem zrobiłem w PSP Tuchola i dostałem "opindolony" że wszedłem na teren jednostki...
-
Igor
- brak
- Kontakt:
Nie wiem. Wiem, że na pewno Deutza mają też w OSP Wtelno i często go używają.
-
jaras
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Dlaczego stoi na próbnych tablicach ?
-
escobar
- brak
- Kontakt:
zdjęcie z 2011 roku, może był świeżo sprowadzony...jaras pisze:Dlaczego stoi na próbnych tablicach ?
-
jaras
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
To zmienia postać rzeczy.
-
WDW
- brak
- Kontakt:
Przecież ten Magirus to stały mieszkaniec PSP Tuchola. Grał w filmie, bywa na imprezach dla miłośników starej motoryzacji, więcej tu:
http://odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=497
Tak przy okazji, nie rozumiem zdziwienia związanego z "opieprzem" za wejście na teren PSP, do cudzego mieszkania bez zgody właściciela też się nie wchodzi... A tym bardziej jeśli chodzi o penetrację garaży/warsztatu i to jeszcze jednej ze służb o bardzo szczególnym charakterze.
http://odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=497
Tak przy okazji, nie rozumiem zdziwienia związanego z "opieprzem" za wejście na teren PSP, do cudzego mieszkania bez zgody właściciela też się nie wchodzi... A tym bardziej jeśli chodzi o penetrację garaży/warsztatu i to jeszcze jednej ze służb o bardzo szczególnym charakterze.
Situation Normal All F....... Up
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Marka samochodu ?
i kilka razy zmieniał rejestrację 
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą