Posadzka i boazeria, kamienica ul. Jagiellońska
Moderator: krajan
- salamon
- brak
- Kontakt:
Posadzka i boazeria, kamienica ul. Jagiellońska
Gdzie 
- Załączniki
-
- P1110210.jpg (141.21 KiB) Przejrzano 6674 razy
-
- P1110211.jpg (131.63 KiB) Przejrzano 6674 razy
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
-
jaras
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Posadzka i boazeria.
Jakaś klatka schodowa/wejściowa w kamienicy.
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Co najmniej raz w roku Bunkier prowadzi rajdy koło niej, kto leniwy to omija tę klatkę mieszczącą się na ... niech pomęczą się jeszcze inni użytkownicy 
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- salamon
- brak
- Kontakt:
Kita, ale suchara odkopałeś
A wracając do tematu - tamtędy nie idziemy śladem obozów. To zupełnie inna część miasta.
A wracając do tematu - tamtędy nie idziemy śladem obozów. To zupełnie inna część miasta.
SALAMON
SALAMON
-
jaras
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Porysowana jakoś ta boazeria.
- salamon
- brak
- Kontakt:
Niestety, bydełko nie szanuje starych, ładnych rzeczyjaras pisze:Porysowana jakoś ta boazeria.
SALAMON
SALAMON
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Szkoda bo w Bydgoszczy mało may takich boazerii. To pewnie jakieś szlachetne drewno, warte mnóstwo kasy. Ci co maja to na co dzień myślą, że to jakiś starodawny badziew.
- borys_p
- brak
- Kontakt:
- salamon
- brak
- Kontakt:
- salamon
- brak
- Kontakt:
podpowiem
- Załączniki
-
- P1110209.jpg (138.25 KiB) Przejrzano 4732 razy
SALAMON
SALAMON
- Oliko
- brak
- Kontakt:
I znów się pojawia ta sama dziesiątka - na Jagiellońskiej, naprzeciw Krakowskiejsalamon pisze:podpowiem
- salamon
- brak
- Kontakt:
Niniejszym, przed całym kolektywem, oraz przedstawicielami organizacji młodzieżowych, na ręce towarzysza przewodniczącego składam słowa samokrytyki: Jestem głupszy, niż ustawa przewiduje. Zdjęcie zmieszczone jako podpowiedź (to z "10") zostało w moim archiwum opisane podobnie, jak zdjęcia przedstawiające posadzkę i boazerię. W ten sposób nieświadomie wprowadziłem towarzyszki i towarzyszy w błąd. Nie znajduje słów, którymi mógłbym wyrazić swe ubolewanie z zaistniałej sytuacji. Wszelką krytykę, zarówno ze strony władz zwierzchnich, jak i koleżanek i kolegów przyjmę z pokorą.
Powyższe oznacza w skrócie: To nie Jagiellońska 63
SALAMON
SALAMON
- Oliko
- brak
- Kontakt:
Nie ma sprawysalamon pisze:Niniejszym, przed całym kolektywem, oraz przedstawicielami organizacji młodzieżowych, na ręce towarzysza przewodniczącego składam słowa samokrytyki: Jestem głupszy, niż ustawa przewiduje. Zdjęcie zmieszczone jako podpowiedź (to z "10") zostało w moim archiwum opisane podobnie, jak zdjęcia przedstawiające posadzkę i boazerię. W ten sposób nieświadomie wprowadziłem towarzyszki i towarzyszy w błąd. Nie znajduje słów, którymi mógłbym wyrazić swe ubolewanie z zaistniałej sytuacji. Wszelką krytykę, zarówno ze strony władz zwierzchnich, jak i koleżanek i kolegów przyjmę z pokorą.