http://imgur.com/gallery/I6ob7
Ciekawe samoloty
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
-
AERO
- brak
- Kontakt:
Re: Ciekawe samoloty
..." Nikt mi nie powie , że to normalne, żeby maszyny latały w powietrzu "...
( " Vabank " )
( " Vabank " )
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Caspian Sea Monster
Ten potwór mnie zadziwia po dziś dzień, usłyszałem o nim kilka lat temu. Maksymalny pułap lotu 50m, waga własna 240ton, całkowita 544tony.
Ten potwór mnie zadziwia po dziś dzień, usłyszałem o nim kilka lat temu. Maksymalny pułap lotu 50m, waga własna 240ton, całkowita 544tony.
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
czy to jeszcze jest samolot :-\kita pisze:Caspian Sea Monster
jego lot jest całkiem inny niż normalnych samolotów
zastanawiam się czy dostęp do niego jest możliwy czy to teren zamknięty
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- paschendaele
- brak
- Kontakt:
przez to, że to nasza "przyjaciółka" Rassija i można tu nawet pożyczyć atomówkę, nie licząc o samodzielnym "zwiedzaniu" elektrowni atomowej to co za problem zwiedzić tego "potwora"GrapHite pisze:czy to jeszcze jest samolot :-\kita pisze:Caspian Sea Monster
jego lot jest całkiem inny niż normalnych samolotów
zastanawiam się czy dostęp do niego jest możliwy czy to teren zamknięty
to o elektrowni kiedyś było na joe monsterze.. tylko coś nie potrafię teraz znaleźć linku
- bunkier
- brak
- Kontakt:
Powodzenia w zwiedzaniupaschendaele pisze:...nie licząc o samodzielnym "zwiedzaniu" elektrowni atomowej...
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Znalazłem na swojej taśmie VHS, materiał z TVB o lądowaniu u nas Rusłana. 
https://www.youtube.com/watch?v=KLqDtk3 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=KLqDtk3 ... e=youtu.be
- Załączniki
-
- Rusłan.JPG (17.83 KiB) Przejrzano 3182 razy