Strona tytułowa

oraz kilka zdjęć z pozostałych stron

Pozdrawiam
Widzisz, ty się chwalisz koszyczkiem do szklanki a ja książką adresowąTheTerminaThor pisze:Książka adresowa z 1933 roku, późniejsze i wcześniejsze dostępne od ręki na stronach cyfrowego archiwum.

...spox - w wątku nt. filmu "Tajemnica Westerplatte" proponowałem zorganizowanie panelu dyskusyjnego - przemyciłem tam zwrot "menu do ustalenia", więc temat jest otwarty...Misia pisze: A jak nie chcesz się podzielić zawartością tej flachy to, żeby uspokoić forumowiczów powinieneś postawić jakąś inną
Według mnie bliżej Torbydowi do 'zabytku lub ciekawego obiektu' niż butelce z trunkiem.TheTerminaThor pisze:...
Jako "chwalenie się" mozna równie dobrze potraktować fotoreportaż z wejścia na teren, bądź co bądź, zamkniety - "arcyzabytkowego" i "przeciekawego" Torbydu (dla mnie to akurat - ciekawe, ale jak dla innych?).
Przecież są "ważniejsze(?)" obiekty, np. ruiny niedokończinych magazynów!...
...czytaj dokładnie, co jest napisane, proszę...TheTerminaThor pisze:(...) dla mnie to akurat - ciekawe, (...)
I vice versa.TheTerminaThor pisze:...czytaj dokładnie, co jest napisane, proszę...TheTerminaThor pisze:(...) dla mnie to akurat - ciekawe, (...)
....
^^^ I o to chyba właśnie chodzi. Niektóre moje 'skarby' dodawałem do podobnych im tematów. Ta np.książka adresowa pasowała by do wątku "Stare papierzyska" w HP.Oliko pisze:A może, żeby wszyscy byli zadowoleni, "Zabytki i ciekawe obiekty" pozostawić w pierwotnej formie a do Forum dodać dział "moje skarby" czy wręcz po bydgosku coś w stylu "znalezione w szałerku"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości