Ławka rezerwowych na "Brdzie"

Zagadki które zostały rozwiązane.

Moderator: krajan

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kita
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Ławka rezerwowych na "Brdzie"

Post autor: kita »

sprawdzimy jak pilnie czytamy forum :)

Obrazek

ps. GrapHite się z nami teraz nie bawi/nie odpowiada ;) bo wiem, że wie gdzie to jest :)
Bunkerites of Poland

Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Awatar użytkownika
TheTerminaThor
brak
Kontakt:

Re: ławka rezerwowych

Post autor: TheTerminaThor »

Stadion Leśny "Brda" Bydgoszcz - istotnie, po wcześniejszym przejrzeniu forum, najmniejszeych kłopotów z odpowiedzią :)

...patrz: fotka nr 6 i 7 z pierwszego posta w tym wątku: http://www.forum.bsmz.org/viewtopic.php ... rda#p22823
...dlaczego w XXI wieku musimy być ludźmi renesansu? :)
Awatar użytkownika
kita
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Post autor: kita »

Teraz przypominam Sobie Twoje słowa w kinie jak byliśmy o przejrzeniu forum.

Dlatego wpisałem iż GrapHite się teraz z nami nie bawi ponieważ był, znał i widział te ławeczki ;) o Tobie TheTerminaThor zapomniałem ;) :mrgreen:
Bunkerites of Poland

Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Post autor: krajan »

Ja też wiedziałem, bo byłem wtedy z Pawłem i też cykałem fotki ;)
ODPOWIEDZ