Gdzie znajdziemy urocze centaurogryfy trzymające stokrotkę?

Moderator: krajan

Nie! Jagiellońska to ciut bliżej... ale niewieleBYDZIAK 1958 pisze:Ale mam sklerozę! Niedawno tez na nie zwróciłem uwagę. Może Jagiellońska....
Hmmm, nie. Nie mam teraz przed sobą mapy więc nie wiem jak to jest dokładnie z odległościami aleBYDZIAK 1958 pisze:Hej, toż bodaj to na Focha!
Przyda sięOliko pisze:Blisko!krajan pisze:Długa?
Podpowiedź?:)
Na tej samej ulicy siedzi sobie inna parka zwierząt - swego czasu wzbudziły spore kontrowersje :3krajan pisze:Przyda sięOliko pisze:Blisko!krajan pisze:Długa?
Podpowiedź?:)
^^^ Przy okazji sprawdziłem 'obraz z pamięci' z rzeczywistością. Na Focha wygląda to tak:BYDZIAK 1958 pisze:Hej, toż bodaj to na Focha!

Faktycznie, podobne! No, może 5 minut;)BYDZIAK 1958 pisze:Wędrowałem w 'okolicy' i nic... Może to przez nieprzyjemny deszcz...![]()
^^^ Przy okazji sprawdziłem 'obraz z pamięci' z rzeczywistością. Na Focha wygląda to tak:
Czy na pewno '3 minuty'...![]()
Trafiony-zatopiony!wlodi pisze:Magdzińskiego naprzeciwko sfinksa
O matko, wyobraziłam sobie to pierwszekita pisze:Znałem tę latarnię, ale nie skojarzyłem miejsca. Może dlatego, ze albo próbuję tamtędy iść naśladując meserszmitalub przelatuje jak strzała wracając z pracy przez Magdzińskiego (na rowerku)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość