Punkty dodatkowe dla tych którzy podadzą pierwotne zastosowanie
Pozdrawiam,
Oliko
Moderator: krajan

Słusznie skojarzyłeś. Jest to odpad - arkusz blachy z którego prasą wycięto szczeki hamulca rowerowego.Ewing pisze:Wygląda na jedną z części (półfabrykatów) czegoś takiego lub podobnego
Reeety!!salamon pisze:Słusznie skojarzyłeś. Jest to odpad - arkusz blachy z którego prasą wycięto szczeki hamulca rowerowego.Ewing pisze:Wygląda na jedną z części (półfabrykatów) czegoś takiego lub podobnego
[obrazek]
Nie wiem, czy ta blacha szła do skupu złomu i tam ją przejmowali producenci różnego rodzaju płotów, ogrodzeń itp. czy tez można ja było kupić bezpośredni (oficjalnie, lub "przez płot") w Romecie.
Faktem jest, że widuje się tych elementów mnóstwo (blacha gruba, wielokrotnie malowana - wytzryma jeszcze wiele lat)
Macie rację, takie płotki można spotkać w wielu miejscach w BydgoszczyBYDZIAK 1958 pisze:Ja widziałem to, lub coś w tym rodzaju na ul Saperów. Jak nie zapomnę, to jutro się baczniej przyjrzę .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości