Dziwne zakazy
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Dziwne zakazy
Znając polską młodzież idąc naokoło jest dalej około 8-10m więc zakaz jak najbardziej wskazany.

Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
-
Marcin
- brak
- Kontakt:
Re: Dziwne zakazy.
Na wiosnę ta tablica bardzo dobrze komponowała się z wiszącym obok wielkim bannerem: "Drzwi otwarte"
Niestety, ile razy tamtędy przejeżdżałem to zawsze bez aparatu. Po cichu liczę na taką akcję dyrekcji szkoły również w tym roku szkolnym
Niestety, ile razy tamtędy przejeżdżałem to zawsze bez aparatu. Po cichu liczę na taką akcję dyrekcji szkoły również w tym roku szkolnym
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
-
TomekPopek21
- brak
- Kontakt:
- paschendaele
- brak
- Kontakt:
nie, nie jest pod napięciem.. po prostu dłuższy czas temu jak przechodzili przez płot to prawie zrównali go z trawnikiem (nie licząc tego, że trawnik zadeptali)
-
DagmaraL1983
- brak
- Kontakt:
U mnie w szkole też była taka tabliczka bo dzieciaki przechodzili przez płot kradli sąsiadowi jabłka i niszczyli płot przez to. Pewnego dnia aż polskie FBI przyjechało he he.