Zapraszam chętnych na wyjazd i zwiedzanie zakładów zbrojeniowych w Brożku i Krzystkowicach. Wyjazd na 2 dni z noclegiem, jest opcja wyjazdu w piątek po południu. Wtedy mamy 2 noclegi i nie tracimy soboty na dojazd. Ta wersja do uzgodnienia.
Termin 31.03 – 01.04. Więcej szczegółów wkrótce.
bunkier pisze:Zapraszam chętnych na wyjazd i zwiedzanie zakładów zbrojeniowych w Brożku i Krzystkowicach. Wyjazd na 2 dni z noclegiem, jest opcja wyjazdu w piątek po południu. Wtedy mamy 2 noclegi i nie tracimy soboty na dojazd. Ta wersja do uzgodnienia.
Termin 31.03 – 01.04. Więcej szczegółów wkrótce.
Witaj Jarek,
Pamiętam że jesienią (przy poprzednim wyjeździe do Krzystkowic i Brożka) deklarowałem, że jeszcze się tam wybiorę i to najlepiej na 2 dni; niestety, udało mi się przekonać małżonkę tylko do jednego wyjazdu ze Stowarzyszeniem w najbliższym czasie - do Czech, na zwiedzanie grup warownych Bouda i Hourka w czerwcu.
Sorry, może uda się następnym razem - bo chęci są, tylko możliwości brak...
Macio pisze:Sorry, może uda się następnym razem - bo chęci są, tylko możliwości brak...
Macieju, wiesz że w tamte rejony często jeżdżę więc jak dostaniesz zielone światło to daj znać, pojedziemy
Jak tylko nasycenie wielodniowymi wyjazdami spadnie , to na pewno się tam jeszcze wybiorę (mam nadzieję, że ponownie z Tobą) - ba, myślę, że namówię jeszcze kilka osób
Macio pisze:Jak tylko nasycenie wielodniowymi wyjazdami spadnie , to na pewno się tam jeszcze wybiorę
A jest co oglądać
Jestem w trakcie opracowywania planu zakładu w Brożku. Zamieszczam jeszcze wersję nie pokolorowaną. Zaznaczyłem na czerwono dla tych, co byli ze mną w Brożku obszar, który oglądaliśmy. Troszkę jeszcze zostało do obejrzenia
jaras, gadałem w sobotę z jarasem najdrozszy nocleg 45 zeta, negocjuje tańszy, paliwo - gdybyś jechał z nami - pewnie z 50 zeta. miejsce u Macieja w aucie jest. tak czy inaczej ze stówkę plus gril Oczywiście mówimy o wyjeździe 30 i powrocie 31