"Centrum" na Szwederowie - monopolowy Żubr
Moderator: krajan
- Drzewol
- brak
- Kontakt:
"Centrum" na Szwederowie - monopolowy Żubr
Ostatnio natknąłem się na taki oto ciekawy słupek wyznaczający centrum Bydgoszczy. Gdzie się on znajduje?

-
lisiogonek
- brak
- Kontakt:
Re: Gdzie jest to "centrum Bydgoszczy"?
Cieplutkie światełko zapewne z kierunku S-W wskazuje orientację, sądzę że jest na południowym brzegu Pra-Wisły, gdzieś na skarpie...Szwederowo chyba?
- sabarina
- brak
- Kontakt:
to jest pod moim domem
, Ul.M. Konopnickiej - monopolowy Żubr
-- czwartek, 8 mar 2012, 22:37 --
Szwederko...
-- czwartek, 8 mar 2012, 22:37 --
Szwederko...
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
spóźnienie, i praktycznie pod moim domem też ten znak stoi
miałem właśnie przygotowane zdjęcia aby wrzucić w dział foto zagadki lecz moje lenistwo mi nie pozwoliło zrobić tego wcześniej
dokładniej skrzyżowanie M.Konopnickiej i Ugory
miałem właśnie przygotowane zdjęcia aby wrzucić w dział foto zagadki lecz moje lenistwo mi nie pozwoliło zrobić tego wcześniej
dokładniej skrzyżowanie M.Konopnickiej i Ugory
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- jesion
- brak
- Kontakt:
Żubr wyjaśnił zagadkę
hehe
Audentes fortuna iuvat decoratque corona !!!