Dwadzieścia lat na parowozach panie...
Przyznam się że bardzo się obawiałem przed tym weekendem. Jakby nie patrzeć to była wielka niewiadoma, a ja nie mam doświadczenia w organizowaniu pracy dla takich grup...
Tu było bardzo miłe zaskoczenie - gdy okazało wszyscy wiedzą o co chodzi - choć musieliśmy zrobić bardzo trudną pracę, wymagającą sporej wiedzy technicznej

Taka praca zbliża ludzi, pozwala poznać się - od tej lepszej strony

W imieniu własnym i całego Towarzystwa Wyrzyska Kolejka Powiatowa chcę tu podziękować za udział w pracach wszystkim przybyłym osobom - dzięki Wam Towarzystwo jest o jeden krok bliżej w kierunku uzyskania bardzo ważnych papierów.
Po sobotniej "hardcorowej" pracy, przyszła "lajcikowa" niedziela....okazała się trudniejsza niż wcześniej zakładałem - ale 24km (a nawet trochę więcej - bo jeszcze jeździłiśmy po rampie towarowej) na drezynie ręcznej , z czego 2/3 w bardzo trudnym terenie - to jest podziwu godny wynik. Jeszcze go czuję w całym ciele

Inauguracja sezonu 2012 była bardzo mocna
Jeśłi są zainteresowani takim wyjazdem to możemy spróbować w weekend 24-25 marca - będzie wówczas kolega który obsługuje ciężki sprzęt który widzieliśmy w Wagonowni więc pewnie znów będzie ciekawie.
Jarek ja pamiętam o tej sprawie którą omawialiśmy - mam nawet taki wstępny projekt jak to mogłoby wyglądać, oraz z czego zrobić napęd

Jak zwykle gdy dzieją się ciekawe rzeczy to ja nie mam czasu albo sił żeby focić - no cóż,na szczęście są lepsi w tej sztuce ode mnie