Wszystkie osoby, które chciałyby zapoznać się z działalnością Stowarzyszenia, wstąpić w nasze szeregi lub nawiązać z nami współpracę, zapraszamy na spotkanie, które odbędzie się w dniu 07.09.2011 o godzinie 18:30 w budynku Akademickiej Przestrzeni Kulturalnej przy ul. Królowej Jadwigi 14.
Zasady członkostwa w Stowarzyszeniu znaleźć można na naszej stronie: http://www.bsmz.org/articles.php?article_id=42
ZAPRASZAMY!!!
07.09.2011 Spotkanie członków i sympatyków Stowarzyszenia
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
- kita
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: 07.09.2011 Spotkanie członków i sympatyków Stowarzyszenia
środa, hmmm na zajęciach będę, lecz postaram się chociaż przywitać 
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą