Kołatka do prasowania? Znaczy sie kobieta przesuwana żelazko do przodu i do tyłu a jej mężczyzna siedział w fotelu i wybijał kołatką rytm tej czynności?
Lidka pisze:Kołatka do prasowania? Znaczy sie kobieta przesuwana żelazko do przodu i do tyłu a jej mężczyzna siedział w fotelu i wybijał kołatką rytm tej czynności?
Słuszny tok myślenie
A jak była zbyt powolna w ruchach, to jej po grzbiecie kołatał
Lidka pisze:Kołatka do prasowania? Znaczy sie kobieta przesuwana żelazko do przodu i do tyłu a jej mężczyzna siedział w fotelu i wybijał kołatką rytm tej czynności?
Słuszny tok myślenie
A jak była zbyt powolna w ruchach, to jej po grzbiecie kołatał
Dokładnie tak:)... ale na początek nie po grzbiecie tylko po czymś co wzorze pogłos kołatki ... sam sobie dopowiedz po czym:)
Dlaczego nie?
Ale nie napisałaś jasno czy zgadłem
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Dlaczego nie?
Ale nie napisałaś jasno czy zgadłem
No cóż... nie wiem co mam powiedzieć, lepiej pójdę poprasować.....