MRU w jeden dzień - 20.08.2011 r.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: MRU w jeden dzień - 20.08.2011 r.
jedno miejsce na powrót by było (w stronę MRU też)
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- bunkier
- brak
- Kontakt:
Mieszam w szykach
Jadę bez osoby towarzyszącej, jest jedno miejsce wolne.
Dodatkowo bedę musiał się zabrać z kimś tego samego dnia do Bydzi. Nie zostaję na noc.
Dodatkowo bedę musiał się zabrać z kimś tego samego dnia do Bydzi. Nie zostaję na noc.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
No to to miejsce dla mnie 
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Bunkier: wielka szkoda, że nie zostajesz na "konferencję" 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- bunkier
- brak
- Kontakt:
Nie będę się publicznie wypowiadał na temat "konferencji" 
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Czyli jedziesz i wracasz ze mnąbunkier pisze:Nie zostaję na noc.
Ktoś jeszcze chce wracać tego samego dnia, bo będzie trzeba trochę pomieszać w składach załóg?
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Ponieważ wątek załóg w autach i obstawy wycieczki jest zbyt skomplikowany na moja biedna damska główkę, powiem tylko tyle; udało mi się załatwić wolne na 20 i 21 sierpnia. Proszę wiec wpisać mnie na listę rezerwową. Co do pozostania na następny dzień, jestem za pod warunkiem, że następnego dnia jeszcze coś zobaczymy, dla samej konferencji zostawać mi nie warto.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
dokładnie takLidka pisze:...następnego dnia jeszcze coś zobaczymy, dla samej konferencji zostawać mi nie warto.
też zostaję dlatego, by na drugi dzień jeszcze podjechać tu i tam
- Miho
- brak
- Kontakt:
Prawdopodobnie ja będę miał do "sprzedania" jednego pasażera. Mój kolega z pracy chce jechać tylko na jeden dzień.Ewing pisze:Czyli jedziesz i wracasz ze mnąbunkier pisze:Nie zostaję na noc.
Ktoś jeszcze chce wracać tego samego dnia, bo będzie trzeba trochę pomieszać w składach załóg?
-
Mario
- brak
- Kontakt:
Witam!
Nie wiem, czy to zagmatwa całość, czy uprości, ale będę miał do odbioru dzieci z kolonii w okolicach Międzyrzecza, właśnie 20-21, w związku z tym jadę i wracam własnym transportem.
Jak jest z tym zostaniem na imprezę integracyjną?
Koszty noclegu itp.
Pozdrawiam
Mariusz
Nie wiem, czy to zagmatwa całość, czy uprości, ale będę miał do odbioru dzieci z kolonii w okolicach Międzyrzecza, właśnie 20-21, w związku z tym jadę i wracam własnym transportem.
Jak jest z tym zostaniem na imprezę integracyjną?
Pozdrawiam
Mariusz
- Miho
- brak
- Kontakt:
Właśnie próbuję dodzwonić się do Boryszyna i zarezerwować nocleg. Jak tylko mi się to uda napiszę jaki jest dokładny koszt. Dwa lata temu płaciłem z Jarkiem po 25 zł za spanie. Myślę że zbyt wiele nie podrożało..
-- 2 sie 2011 --
Tak więc udało mi się skontaktować z właścicielką pałacyku w Boryszynie, Panią Anną Kędryną (autorką i współautorką wielu publikacji o MRU).Nocleg mamy zaklepany, cena to 25 zł za noc od osoby. Bedzie możliwość zorganizowania ogniska i pieczenia kiełbasek. Byc może Pani Anna opowie nam coś ciekawego o MRU.....
Dodatkową atrakcją noclegu niech będzie to, że w pałacyku razem z nami gościć będzie kilka pań nauczycielek z Ziemi Lubuskiej....
Wspólne ognisko może być bardzo ciekawe 
-- 2 sie 2011 --
Tak więc udało mi się skontaktować z właścicielką pałacyku w Boryszynie, Panią Anną Kędryną (autorką i współautorką wielu publikacji o MRU).Nocleg mamy zaklepany, cena to 25 zł za noc od osoby. Bedzie możliwość zorganizowania ogniska i pieczenia kiełbasek. Byc może Pani Anna opowie nam coś ciekawego o MRU.....
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
A co z Panami Nauczycielami? 
- Miho
- brak
- Kontakt:
My Ciebie będziemy uczyć!
Ja o bunkrach, GrapHit o Photoshopie, Jarek o produkcji niczego, Ewing o opcjach i swapach, Sławek Ruge powie Ci coś o prawie prasowym.....wystarczą Ci tacy nauczyciele?
Ja o bunkrach, GrapHit o Photoshopie, Jarek o produkcji niczego, Ewing o opcjach i swapach, Sławek Ruge powie Ci coś o prawie prasowym.....wystarczą Ci tacy nauczyciele?
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
- Miho
- brak
- Kontakt:
nieeee???......no to uważaj, żebyś się nam w jakimś panzerwerku nie zagubiła 
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Zwiedzanie bez Was? Suuuper 
- Miho
- brak
- Kontakt:
Jak się nam zgubisz....to już niczego nie zwiedzisz
...zjedzą Cię nietoperze
...zjedzą Cię nietoperze
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
UWAGA!
Sławomir Ruge odpada z wyjazdu
Jak wygląda sytuacja z autami?
Sławek miał jechac ze mną i z Gumolem (Pawłem). W tym wypadku zostaje nas dwóch w aucie, więc albo dwie osoby jadą z nami (wracają na drugi dzień) albo my się do kogoś dosiadamy.

Sławomir Ruge odpada z wyjazdu
Jak wygląda sytuacja z autami?
Sławek miał jechac ze mną i z Gumolem (Pawłem). W tym wypadku zostaje nas dwóch w aucie, więc albo dwie osoby jadą z nami (wracają na drugi dzień) albo my się do kogoś dosiadamy.
- Miho
- brak
- Kontakt:
No to mamy miejsce dla Lidki. Można powoli zacząć składać załogi. U mnie w samochodzie jest tak: Ja, Lidka, Misia i mój kolega. Kolega wraca tego samego dnia do Bydgoszczy, wiec jedno miejsce "na powrót" będzie. No chyba że upchniemy się w pięciu jak śledziki
. Albo Mario zadeklaruje się że zostaje na noc i zabiera kogoś w drodze powrotnej do Bydgoszczy?
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
zróbmy listę w jedną stronę i druga na powroty
bo nie wiem czy mam jechać w dwóch w samochodzie
czy się z kimś zabieramy
bo nie wiem czy mam jechać w dwóch w samochodzie