i tutaj forumowicz ma słuszną racjęszkieletor999 pisze:Czas zamknąć temat !.
Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
No niekoniecznie, co to za samowolka?
Chyba moderator powinien podjąć decyzję. Zresztą temat odżywa po wypowiedziach autora wątku.
Chyba moderator powinien podjąć decyzję. Zresztą temat odżywa po wypowiedziach autora wątku.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
.krajan pisze:Zresztą temat odżywa po wypowiedziach autora wątku.
No właśnie. Jakby nic się nie działo, to może i bym zamknął. Z drugiej strony pytanie po co?
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
temat budowy cmentarza w tym miejscu został już wyczerpany i wyjaśniony, reszta jest nie na temat. Autor wątku prosi o zamknięcie tematu - jaka tu samowolka?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Normalna samowolka, w regulaminie nie ma zapisu dotyczącego zamykania dyskusji na życzenie autora. Temat przepadłby z kretesem, ale szkieletor ma rozdwojenie jaźni. Pisze żeby zamknąć temat a po kilku dniach dodaje posta, że musi podzielić działkę.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
powinien założyć nowy wątek :krajan pisze:Normalna samowolka, w regulaminie nie ma zapisu dotyczącego zamykania dyskusji na życzenie autora. Temat przepadłby z kretesem, ale szkieletor ma rozdwojenie jaźni. Pisze żeby zamknąć temat a po kilku dniach dodaje posta, że musi podzielić działkę.
"Moja działka na górkach"
-
szkieletor999
- brak
- Kontakt:
Piszę na inny temat bo mnie prowokujecie . Temat o cmentarzu już się wyczerpał , więc można zamknąć temat ale to sami zdecydujcie .
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Przestań mówić że jesteś prowokowany, bo sam to zacząłeś. Dla przypomnienia:
http://forum.bsmz.org/viewtopic.php?p=36452#p36452
Temat umrze śmiercią naturalną jak przestaniesz robić szum.
AVE!
http://forum.bsmz.org/viewtopic.php?p=36452#p36452
Temat umrze śmiercią naturalną jak przestaniesz robić szum.
AVE!
-
szkieletor999
- brak
- Kontakt:
Właśnie założyłem nowy temat .
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
-
faraon165
- brak
- Kontakt:
szkieletorze999
Czereśnie jadłem jakieś 20 lat temu, a na imię mam Krzysztof i nie były one z twojej posesji. Piszesz tu frazesy jakbyś był świętym tureckim, który nigdy nie zrobił czegoś głupiego i nierozsądnego zachowujesz się jak byś nigdy nie chodził , chadzał na "pachtę" z paczka kolegów.
A na twojej posesji swego czasu z druzyną , zastępem robiliśmy ogniska , a i rozegraliśmy pare meczy na polu za ruinami (dziś jak tam chodze to dziwię się jak mogliśmy tam grywać , w takich nierównościach ) dopóki teren nie został zaśmiecony przez nieodpowiedzialnych pijaczków i wąchaczy kleju.
ogrodzenie terenu to swięte prawo własciciela i nic nam do tego, ale dziwnie będzie chodzić koło ogrodzonej górki na którą sie wchodziło przez prawie 30 lat. Co do ogrpodzenai terenu to powodzenia widziałem zaplecze i wozenie zwiru w misce na skuterze,tym sposobem trochę to zajmie czasu.
Jesli swoimi wpisami tutaj i działaniami w terenie prubujesz stworzyć atmosferę publicznego nie zadowolenia i w ten sposób wymusić na mieście wykup terenu to nie tędy droga, (droga której defakto nie masz i dojazd któy wydaje mi sie zrobiłes bez zgody ZE i w niezgodzie z przepisami , które wyżej zacytowałem), jak pisałem najpierw geodeta , podział działek i przekwalifikowanie ich na budowlane ( co w mojej opinii będzie trudne (druty wys nap., niwelacja terenu) potem sprzedaz. Powodzenia , nikt tu nie wypowiada sie z zawisci do Twojej osoby wielu pisze bo czuje się jak wyrawny do tablicy w wyniku twoich dzialań w necie i "przyrodzie".
Czereśnie jadłem jakieś 20 lat temu, a na imię mam Krzysztof i nie były one z twojej posesji. Piszesz tu frazesy jakbyś był świętym tureckim, który nigdy nie zrobił czegoś głupiego i nierozsądnego zachowujesz się jak byś nigdy nie chodził , chadzał na "pachtę" z paczka kolegów.
A na twojej posesji swego czasu z druzyną , zastępem robiliśmy ogniska , a i rozegraliśmy pare meczy na polu za ruinami (dziś jak tam chodze to dziwię się jak mogliśmy tam grywać , w takich nierównościach ) dopóki teren nie został zaśmiecony przez nieodpowiedzialnych pijaczków i wąchaczy kleju.
ogrodzenie terenu to swięte prawo własciciela i nic nam do tego, ale dziwnie będzie chodzić koło ogrodzonej górki na którą sie wchodziło przez prawie 30 lat. Co do ogrpodzenai terenu to powodzenia widziałem zaplecze i wozenie zwiru w misce na skuterze,tym sposobem trochę to zajmie czasu.
Jesli swoimi wpisami tutaj i działaniami w terenie prubujesz stworzyć atmosferę publicznego nie zadowolenia i w ten sposób wymusić na mieście wykup terenu to nie tędy droga, (droga której defakto nie masz i dojazd któy wydaje mi sie zrobiłes bez zgody ZE i w niezgodzie z przepisami , które wyżej zacytowałem), jak pisałem najpierw geodeta , podział działek i przekwalifikowanie ich na budowlane ( co w mojej opinii będzie trudne (druty wys nap., niwelacja terenu) potem sprzedaz. Powodzenia , nikt tu nie wypowiada sie z zawisci do Twojej osoby wielu pisze bo czuje się jak wyrawny do tablicy w wyniku twoich dzialań w necie i "przyrodzie".
-
szkieletor999
- brak
- Kontakt:
Koniec tematu
Ostatnio zmieniony piątek, 14 cze 2013, 20:13 przez szkieletor999, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Robert Grochowski
- brak
- Kontakt:
Apeluję do Admina o zamknięcie tego żenującego wątku
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć