Stare zdjęcia Bydgoszczy
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Re: Stare zdjęcia Bydgoszczy
Dwa z kilku zdjęć, które nie dawno zdobyłem.
Piaski, ulica Drzycimska, połowa lat 70-tych. W dali, po prawej stronie za słupem jest pętla A 54, widoczna lepiej, na drugim zdjęciu,(z autobusem).
Piaski, ulica Drzycimska, połowa lat 70-tych. W dali, po prawej stronie za słupem jest pętla A 54, widoczna lepiej, na drugim zdjęciu,(z autobusem).
- Załączniki
-
- Drzycimska.JPG (43.74 KiB) Przejrzano 9156 razy
-
- Ula z Sosnowca.JPG (30.7 KiB) Przejrzano 9156 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Szukam znanego zdjęcia naszego Zaułka z tramwajem w prześwicie, na Jana Kazimierza. W komputerze nie mogę go znaleźć, tu w temacie 'Zaułek', też akurat tego zdjęcia nie ma. Przejrzałem również dział ze starymi pocztówkami i ten... nie ma. Może gdzieś było i znikło.
Widziałem kiedyś ciekawie przerobione zdjęcie, na coś w rodzaju gifa. Chodzi mi po głowie, żeby coś takiego pokombinować z tym zdjęcie. Oczywiście nie wiem, czy to mi się uda...
Ma je może ktoś z was w swoich zbiorach?
Widziałem kiedyś ciekawie przerobione zdjęcie, na coś w rodzaju gifa. Chodzi mi po głowie, żeby coś takiego pokombinować z tym zdjęcie. Oczywiście nie wiem, czy to mi się uda...
Ma je może ktoś z was w swoich zbiorach?
-
szesnasty
- brak
- Kontakt:
Proszę:BYDZIAK 1958 pisze:Szukam znanego zdjęcia naszego Zaułka z tramwajem w prześwicie, na Jana Kazimierza.
- Załączniki
-
- zaułek - 1960 r..jpg (179.41 KiB) Przejrzano 7999 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Dzięki, właśnie o nie mi chodziło. Przyznam, że wydawało mi się, że będą trochę inne kąty i światło... Ale i tak jest ono niepowtarzalne, ze swoim dawnym klimatem.
Trochę czasu jeszcze minie, zanim zacznę kombinować nad tym 'ruchomym widokiem'...
Trochę czasu jeszcze minie, zanim zacznę kombinować nad tym 'ruchomym widokiem'...