ZJAZD EKSPLORATORÓW POLSKICH TORUŃ 17-19 KWIETNIA 2015

Luźne rozmowy. Wszystko o wszystkim.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kita
BSMZ Bunkier
Kontakt:

ZJAZD EKSPLORATORÓW POLSKICH TORUŃ 17-19 KWIETNIA 2015

Post autor: kita »

Dla wszystkich którzy lubią szukać i eksplorować w Toruniu odbędzie się zjazd eksploratorów Polskich:

https://www.facebook.com/events/1569104 ... 2206318083
Zjazd Eksploratorów Polskich - Toruń 17-19 kwietnia 2015 .
Zapraszamy Przedstawicieli wszystkich Stowarzyszeń , Organizacji Społecznych oraz Grup o charakterze eksploracyjnym - również osoby indywidualne, na Ogólnopolski Zjazd Eksploratorów W Toruniu ,który odbędzie się w dniach 17-19 kwietnia 2015 roku. Fort IV ul. B.Chrobrego 86

Celem zjazdu jest wypracowanie wspólnego stanowiska w sprawie konieczności dokonania poważnych zmian w obowiązującej od 2003 roku ustawie o ochronie zabytków. Poruszona zostanie również inna pokrewna tematyka dotycząca eksploracji i kolekcjonerstwa.
W szczególności : (...)
Bunkerites of Poland

Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
leos
brak
Kontakt:

Re: ZJAZD EKSPLORATORÓW POLSKICH TORUŃ 17-19 KWIETNIA 2015

Post autor: leos »

Czy był ktoś już na takiej imprezie ? Warto z niej skorzystać ? Nie jestem z Torunia i musiałbym ze 200 km dojechać.
Awatar użytkownika
BYDZIAK 1958
brak
Kontakt:

Re: ZJAZD EKSPLORATORÓW POLSKICH TORUŃ 17-19 KWIETNIA 2015

Post autor: BYDZIAK 1958 »

^^^ Zapowiedź imprezy jest zachęcająca. Ja niestety nie byłem na takiej i na razie wychodzi na to, że żadna z tych osób, co do tej pory tu zajrzały, też chyba tam nie była.
ODPOWIEDZ