Nie mogłem się powstrzymać, mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe, że wykorzystałem twoją fotkęlumix26 pisze:Stary Rynek
Oczywiście można by to jeszcze dopracować ale pliki tego typu zajmują dużo miejsca i ciężko je wrzucić gdzieś na serwer.

Nie mogłem się powstrzymać, mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe, że wykorzystałem twoją fotkęlumix26 pisze:Stary Rynek

TakBYDZIAK 1958 pisze: Czy program do tego jest łatwo dostępny i darmowy?

^^^ Wszystko porobiłem jak kazaliście i zapisało... Choć nie tak jak miało! Jeszcze we fazie 'obrazy' pokazuje zdjęcia normalnie... A potem, choć 'pocztówka' jest w poziomie, to efekt końcowy pokazuje się w pionie - obraz jest 'ściśnięty'!bunkier pisze:Kliknij w górnym prawym rogu "globus" i tam możesz zmienić wersję językową na ludzką.
Bydziak też miałem ten problem ale trzeba zmienić ustawienia rozmiaru i rozdzielczość i problem zniknął - najlepiej zmienić w zakładce projekty i wybrać po prawej stronie rozdzielczość i wybrać właściwe ustawienieBYDZIAK 1958 pisze: ^^^ Wszystko porobiłem jak kazaliście i zapisało... Choć nie tak jak miało! Jeszcze we fazie 'obrazy' pokazuje zdjęcia normalnie... A potem, choć 'pocztówka' jest w poziomie, to efekt końcowy pokazuje się w pionie - obraz jest 'ściśnięty'!
Nie widzę opcji by 'kazać', aby pokazywało normalnie! Czy coś pominąłem?
...łaś.. nie ...łeśseth pisze:To co zrobiłeś ze zdjęciami paschendaele jest genialne. Gratuluję pomysłu.
paschendaele pisze:...łaś.. nie ...łeśseth pisze:To co zrobiłeś ze zdjęciami paschendaele jest genialne. Gratuluję pomysłu.
jestem dziewczyną
ale wybaczę pomyłkę..
^^^ W ciągu ostatnich kilku dni, kilka razy zaglądałem do tego programu. Wciąż coś się tam nie tak miesza... A 'GLOBUS' uparł się na wersję angielską. Nie pokazuje innych języków. U Ciebie też teraz tak jest?bunkier pisze:Kliknij w górnym prawym rogu "globus" i tam możesz zmienić wersję językową na ludzką.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość