Kolory grup
-
Albi
- brak
- Kontakt:
Kolory grup
Aleks co się stało z kolorami grup na forum?
-
aleks
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Re: Kolory grup
W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.
Jesteśmy bardzo małym forum i chyba nie ma potrzeby dzielenia włosa na czworo.
Jesteśmy bardzo małym forum i chyba nie ma potrzeby dzielenia włosa na czworo.
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Teraz jak już w końcu byłam na zielono i czułam się jakbym doznała wtajemniczenia 
-
Albi
- brak
- Kontakt:
Jeśli grono "administratorów" uznało to za stosowne...
-
aleks
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Czy kolega coś chce powiedzieć przez ten cudzysłów?
Lidka, jeśli chcesz, mogę Cię wyróżnić
Jaki kolor sobie życzysz?
Lidka, jeśli chcesz, mogę Cię wyróżnić
Jaki kolor sobie życzysz?
-
Albi
- brak
- Kontakt:
Kolega jeśli by chciał to by powiedział. Nie należy do tych którzy siedzą cicho i jeśli ma coś do powiedzenia to mówi.
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
uwazam, ze takie decyzje powinny byc podejmowane na spotkaniu przy reszcie, a nie oznajmiane dopiero jak ktos zauwazy. czy to juz 'wasze' male forum czy jeszcze stowarzyszenia?aleks pisze:W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-
Albi
- brak
- Kontakt:
Albo chociaż zrobić ankietę.
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Ja żartowałam, ale widzę ze nikt dzisiaj nie ma poczucia humoru. Nic mnie nie obchodzą kolorki, róbcie sobie co chcecie. Jakie to ma znaczenie, ja mam większe zmartwienia.
-- wtorek, 4 sie 2009, 22:47 --
PS Jeśli mogę prosić o kolorek to możne w niedziele lila róż, a w tygodniu błękit paryski
-- wtorek, 4 sie 2009, 22:47 --
PS Jeśli mogę prosić o kolorek to możne w niedziele lila róż, a w tygodniu błękit paryski
-
aleks
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
No, to już jest eskalacja życzeń 
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Proponuje zrobić na ten temat ankietę 
-
aleks
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
To może ankietę, czy zrobić ankietę
?
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
taaleks pisze:To może ankietę, czy zrobić ankietę?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
- Kontakt:
Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę. 
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
- GrapHite
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
powiem szczerze, że ja nie patrzę na godzinę
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Taki czas zaciąga się prawdopodobnie z serwera, na którym jest forum i nie mamy na to wpływu.
-
krajan
- BSMZ Bunkier
- Kontakt:
Niestety można zmienić jedynie strefę czasowąBYDZIAK 1958 pisze:Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę.
http://forum.bsmz.org/ucp.php?i=165
- spooney
- brak
- Kontakt:
Bydziaku, szczęśliwi czasu nie liczą, poza tym fajnie że forum ma moc zakrzywiania czasoprzestrzeniBYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
- bunkier
- brak
- Kontakt:
Proszę nie dublować tematów.BYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu.
http://www.forum.bsmz.org/viewtopic.php?f=18&t=2179
-
Lidka
- brak
- Kontakt:
Starzy bywalcy już przyzwyczaili sie do dziwnego czasu na forum. Po prostu żyjemy tutaj w innej czasoprzestrzeni i nikomu do głowy nie przychodzi regulowanie prywatnych czasomierzy na podstawie forumowego zegarka.