Piszesz o początku swojej trasy czy wąskotorówkikrajan pisze:Początek trasy zaczyna się przy drodze krajowej nr 25, w tym miejscu:
Słupek kilometrowy z którego zeszła farba.krajan pisze:Ktoś wie co to może być?
Piszesz o początku swojej trasy czy wąskotorówkikrajan pisze:Początek trasy zaczyna się przy drodze krajowej nr 25, w tym miejscu:
Słupek kilometrowy z którego zeszła farba.krajan pisze:Ktoś wie co to może być?
Oczywiście, że mojej trasybunkier pisze:Piszesz o początku swojej trasy czy wąskotorówkikrajan pisze:Początek trasy zaczyna się przy drodze krajowej nr 25, w tym miejscu:![]()
Ale mnie wystraszyłeśkrajan pisze:Oczywiście, że mojej trasybunkier pisze:Piszesz o początku swojej trasy czy wąskotorówkikrajan pisze:Początek trasy zaczyna się przy drodze krajowej nr 25, w tym miejscu:![]()
Niefortunnie to napisałem.
Mógłbyś podać link do tej strony?WDW pisze:Aha, odcinek Restauracja Leśna-most w Smukale jest również bezproblemowy, szlak jest przy drodze, bądź droga na nim.
Na stronie bydgoskich miłośników kolei jest relacja z przejścia szlaku od Koronowskiej do Restarutracji Leśna wiosną br., znaleźli nawet pozostałości instalacji żurawia do nawadniania.

Czy to odcinek pomiędzy Smukałą a Maksymilianowem?bunkier pisze:Warto popatrzeć i pobujać w obłokach..... pary![]()
http://www.youtube.com/watch?v=29sMstnL8xQ

A ja byłam tam dzień wcześniej i tory kradłam, żeby Grześ musiał je potem rysowaćMiho pisze:A więc w dniach 29 i 30 października, majac piekną jesienną pogodę zrobiłem dwa wypady rowerowe "śladami BKD" (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość