Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Jak ktoś chce linki do filmików z gadającym psorkiem z Instytutu to niech da znać. Ostrzegam, że nie wiem czy w miarę wyszły, bo nie chce misię oglądać
Ja dałem radę przejść, to Ty tym bardziej byś przeszedł Co prawda dwa razy kobiecina zamknięta w bramce wołała o mój identyfikator ale mnie przepuściła To takie jewropejskie bramki, gadające Te w Czarnobylu jakieś takieś smutne były
Wiesz... podwyższone promieniowanie powoduje u mnie stan... nazwijmy to euforii
O ile brzuch jeszcze bym przecisnął, to poniżej pasa mógłbym się zaklinować (Nie, żebym się chwalił, czy reklamował)
Misia pisze:I dlaczego ja musiałam trzy razy kartę przykładać
No Ty jesteś po Czarnobylu
Mi się podobała wycieczka, profesor ciekawie opowiadał. Może doczekamy się takowej imprezy do polskiej elektrowni atomowej
Dzięki wszystkim za dobre towarzystwo i Maciejowi za transport
lopez pisze:oj tam oj tam.. Jako że nie mogę edytować postów poproszę moderatora o ich usunięcie i potem utworzę je na nowo z właściwymi wymiarami fot. Sorki
dobre rozwiązanie
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown