bunkier pisze:
Nie musimy czytać o Twoich słabościach, jeżeli uważasz za przyjaciela alkohol to tylko współczuć. To forum czyta również młodzież i weź to pod uwagę.
...fakt, że ta wstawka była absolutnie niepotrzebna - miałem kiedyś problem z tym "przyjacielem", ale już, na szczęście, nie mam - należało to czytać w tym kontekście.
Uważam jednak, iż do osobistych wycieczek służy bardziej priv, niż publiczne forum - i nie mam tutaj na myśli postu w kwestii "alkoholu", ale ostatni, który pojawił się ze strony AERO.
Tekst typu: "Pilnuj swojego i tego, co piszesz ! ( dla własnego dobra )" - rozpatruję w kategoriach groźby, a sobie "tego STANOWCZO nie życzę !".
W którymś z postów wspomniałem swoją wizytę na forum "wykopywaczy skarbUF" i moje z niej wrażenia - mam uczucie, że niektórzy często "tam" bywają i zdaje się, że zaczynają przenosić tamtejsze maniery, obniżając poziom rozmów na "Bunkrze"...
Jeśli moderator uważa, że moje zaistnienie tutaj oraz inicjatywy, z którymi wychodzę są prymitywne i bezwartościowe (co wyczytałem między wierszami w ripoście AERO), to proszę o usunięcie wszystkich wątków i postów mojego autorstwa oraz natychmiastową dezaktywację konta.
POZDRAWIAM